Технологія обробки молока(85)

1.04.2020

Урок № 23. Тема: Характеристика видів теплової обробки молока. Охолодження молока за допомогою пластинчастих охолоджувачів. Зміни в молоці при тепловій обробці.

Домашнє завдання: ст. 118-124 по підручнику, ст. 102-106.

Урок № 24. Тема: Схема руху молока у трубчастому пастеризаторі. Режими пастеризації сировини.

Домашнє завдання: замалювати на ст. 123  підручника.

Урок № 25. Тема: Пастеризація вершків і сумішей при виробництві масла.  Пастеризація суміші морозива. Вади молочних продуктів, що виникають при тепловій обробці.

Домашнє завдання:  ст. 211, ст. 315.

6.04.2020

Урок № 26. Тема: Режими стерилізації при виробництві стерилізованого молока з використанням стерилізаційно-охолоджувальної установки трубчастого типу. Контрольна робота.

Домашнє завдання: ст. 124-125; виконати контрольну роботу.