1.04.2020
Урок № 23. Тема: Характеристика видів теплової обробки молока. Охолодження молока за допомогою пластинчастих охолоджувачів. Зміни в молоці при тепловій обробці.
Домашнє завдання: ст. 118-124 по підручнику, ст. 102-106.
Урок № 24. Тема: Схема руху молока у трубчастому пастеризаторі. Режими пастеризації сировини.
Домашнє завдання: замалювати на ст. 123 підручника.
Урок № 25. Тема: Пастеризація вершків і сумішей при виробництві масла. Пастеризація суміші морозива. Вади молочних продуктів, що виникають при тепловій обробці.
Домашнє завдання: ст. 211, ст. 315.
6.04.2020
Урок № 26. Тема: Режими стерилізації при виробництві стерилізованого молока з використанням стерилізаційно-охолоджувальної установки трубчастого типу. Контрольна робота.
Домашнє завдання: ст. 124-125; виконати контрольну роботу.