Техн.бактеріол. контроль(95)

13.04.2020

Урок № 9-10. Тема: Контроль бактеріального забруднення молока.

Домашнє завдання: опрацювати даний матеріал, зробити конспект.

29.04.2020

Урок № 11-12. Тема: Контроль якості проведення теплової обробки молока. ЛПР «Дослідження кількості жиру в знежиреному молоці.»

Домашнє завдання: повторити що таке сепарування, пастеризація, гомогенізація молока ст. 89 – 124, переписати.

18.05.2020

Урок № 13-14. Тема: Контроль якості проведення теплової обробки молока. ЛПР «Дослідження якості проведення пастеризації молока за термограммою».

Домашнє завдання: ст. 73 – 77, конспект.

19.05.2020

Урок № 15-16. Тема: ЛПР «Дослідження якості допоміжної сировини». ЛПР «Дослідження масової частки вологи в цукрі-піску».

Домашнє завдання: ст. 9 – 24. Законспектувати.

22.05.2020

Урок № 17-18. Тема: Контроль якості проведення миття та дезинфекції обладнання для теплової обробки молока. ЛПР «Дослідження якості миття обладнання».

Домашнє завдання: конспект.