13.04.2020
Урок № 9-10. Тема: Контроль бактеріального забруднення молока.
Домашнє завдання: опрацювати даний матеріал, зробити конспект.
29.04.2020
Урок № 11-12. Тема: Контроль якості проведення теплової обробки молока. ЛПР «Дослідження кількості жиру в знежиреному молоці.»
Домашнє завдання: повторити що таке сепарування, пастеризація, гомогенізація молока ст. 89 – 124, переписати.
18.05.2020
Урок № 13-14. Тема: Контроль якості проведення теплової обробки молока. ЛПР «Дослідження якості проведення пастеризації молока за термограммою».
Домашнє завдання: ст. 73 – 77, конспект.
19.05.2020
Урок № 15-16. Тема: ЛПР «Дослідження якості допоміжної сировини». ЛПР «Дослідження масової частки вологи в цукрі-піску».
Домашнє завдання: ст. 9 – 24. Законспектувати.
22.05.2020
Урок № 17-18. Тема: Контроль якості проведення миття та дезинфекції обладнання для теплової обробки молока. ЛПР «Дослідження якості миття обладнання».
Домашнє завдання: конспект.