Біохімія молока та молочних продуктів(85)

16.03.2020

Тема: Зміни фізико-хімічних властивостей молока під час теплової обробки при виробництві сичужних сирів.

Домашнє завдання: опрацювати конспект.

Тема: Вплив температурних режимів пастеризації вершків на формування смакових якостей масла.

Домашнє завдання: опрацювати конспект.

17.03.2020

Тема: Зміни фізико-хімічних властивостей вершків під час фізичного визрівання вершків при виробництві масла.

Домашнє завдання: продовження вивчення теми про масло, опрацювати питання після лекції.

Тема: Біохімічні зміни з вершками під час пастеризації, охолодження та визрівання механічної обробки при виробництві сметани.

Домашнє завдання: опрацювати конспект про виробництво сметани у підручнику, ст. 150-153 та прочитати ознайомчу лекцію.

Тема: Фізико-хімічні процеси, що протікають під час пастеризації суміші морозива, її гомогенізації, охолодження та визрівання. Контрольна робота.

Домашнє завдання: опрацювати конспект, виконати контрольну роботу.